RON
  • USD
  • EUR
  • RON

Coșul meu

0 produse

Filtre

Preț

3Lei - 3211Lei
Prima pagină Producători

Bayer

Filtre

Bayer

 

Bayer CropScience este un furnizor mondial de solutii pentru agricultura, de produse si servicii pentru protectia plantelor, ocupand pozitii de varf in segmentele cheie ale pietelor agricole: protectia plantelor, biotehnologii, seminte si protectia mediului.

Avand sediul central la Monheim, Germania, Bayer CropScience are in prezent 18.300 de angajati in peste 120 de tari. Activitatea Bayer CropScience este structurata pe trei domenii complementare: Crop Protection, Environmental Science si BioScience.

Bayer CropScience este lider mondial in inovatie, avand activitati de cercetare, dezvoltare si comercializare a unor produse de mare valoare, focalizate pe patru domenii: fungicide, erbicide, insecticide si tratament samanta .Misiunea pe care si-a propus-o Bayer CropScience consta in a fi principalul partener al producatorilor agricoli, oferind produse si servicii inovative tuturor clientilor sai – distribuitori si fermieri.

Succesul Bayer în insecticide este condus de o vasta experienta în acest domeniu şi inovaţie continuă.

De-a lungul anilor, Bayer CropScience a acumulat un portofoliu excelent, oferind atât gama de profunzime cat si solutii personalizate.

Insecticidele de la Bayer pot fi utilizate in sectorul de igiena si sanatate publica, in locuri precum locuinte, birouri, spitale, hoteluri, diverse locuri publice, restaurante, cantine, unitati industriale cu profil alimentar, abatoare, depozite, centre comerciale, magazine, mijloace de transport, etc. Toate insecticidele sunt biodegradabile, deci nu se acumuleaza in mediul inconjurator. Ele nu murdaresc, nu pateaza si nu lasa urme vizibile pe suprafetele tratate.

Rodenticidele de la Bayer sunt avizate pentru sectorul de igiena si sanatate publica, in actiunile de deratizare, pentru combaterea tuturor speciilor de rozatoare din mediul urban, rural si industrial.

36

produse

Produse

Pagina 1 din 1
«1»
☏ 0746060416