RON
  • USD
  • EUR
  • RON

Coșul meu

0 produse

Filtre

Preț

3Lei - 690Lei
Prima pagină Producători

Adama

Filtre

Adama

Despre ADAMA


La Adama, depunem eforturi pentru o lume în care securitatea alimentară este posibilă, unde toți cei care lucrează în agricultură au o viață împlinită și plină de satisfacții. Sună imposibil? Mulți împărtășesc această viziune cu noi, dar realizarea este diferită.

Îndrăznim să creăm soluții simple                           

Agricultura este complexă și plină de provocări. Lucrăm împreună cu fermierii, agronomiștii, distribuitorii și comunitățile agricole pentru a găsi căi de a o simplifica. Convenționalul este folosit până acolo unde aduce soluții simple, practice și inovative în protecția plantelor și nu numai.

Îi spijinim pe fermieri să se dezvolte

Agricultura nu se desfășoară doar în câmp. Îi sprijinim pe fermieri să realizeze ce și-au propus în afacerea lor – de la semănat până la valorificarea recoltei, de la munca depusă în câmp până la parteneriate, pentru un statut ridicat în societate. 

Conectăm oamenii  

Vrem să construim relații strânse și active cu fermierii, bazate pe sinceritate și deschidere. Utilizăm tehnologia pentru a construi și a gestiona o rețea puternică care aduce oamenii împreună și care să influențeze activitatea agricolă în toată lumea. 

Deschidem noi posibilități  

Știm că agricultura trebuie să fie în permanență reinventată. Prin intermediul platformelor noastre din țările unde ne desfășurăm activitatea, putem ajunge la fermierii din toate colțurile lumii. 

Ținem cont de patrimoniul nostru  

În urmă cu ceva ani, i-am ajutat pe fermieri să transforme deșertul în câmp verde, într-un mod sustenabil, permițând unei tări să se dezvolte. Acum facem același lucru, global.

Fermierii nu pot realiza acest lucru singuri. De aceea, noi, Adama, lucrăm alături de fermieri pentru a crește simplu împreună.

18

produse

Produse

Pagina 1 din 1
«1»
☏ 0746060416