RON
  • USD
  • EUR
  • RON

Coșul meu

0 produse
Prima pagină Producători

Producători

«1»

Adama

Despre ADAMA


La Adama, depunem eforturi pentru o lume în care securitatea alimentară este posibilă, unde toți cei care lucrează în agricultură au o viață împlinită și plină de satisfacții. Sună imposibil? Mulți împărtășesc această viziune cu noi, dar realizarea este diferită.

Îndrăznim să creăm soluții simple                           

Agricultura este complexă și plină de provocări. Lucrăm împreună cu fermierii, agronomiștii, distribuitorii și comunitățile agricole pentru a găsi căi de a o simplifica. Convenționalul este folosit până acolo unde aduce soluții simple, practice și inovative în protecția plantelor și nu numai.

Îi spijinim pe fermieri să se dezvolte

Agricultura nu se desfășoară doar în câmp. Îi sprijinim pe fermieri să realizeze ce și-au propus în afacerea lor – de la semănat până la valorificarea recoltei, de la munca depusă în câmp până la parteneriate, pentru un statut ridicat în societate. 

Conectăm oamenii  

Vrem să construim relații strânse și active cu fermierii, bazate pe sinceritate și deschidere. Utilizăm tehnologia pentru a construi și a gestiona o rețea puternică care aduce oamenii împreună și care să influențeze activitatea agricolă în toată lumea. 

Deschidem noi posibilități  

Știm că agricultura trebuie să fie în permanență reinventată. Prin intermediul platformelor noastre din țările unde ne desfășurăm activitatea, putem ajunge la fermierii din toate colțurile lumii. 

Ținem cont de patrimoniul nostru  

În urmă cu ceva ani, i-am ajutat pe fermieri să transforme deșertul în câmp verde, într-un mod sustenabil, permițând unei tări să se dezvolte. Acum facem același lucru, global.

Fermierii nu pot realiza acest lucru singuri. De aceea, noi, Adama, lucrăm alături de fermieri pentru a crește simplu împreună.

https://www.adama.com/romania/ro/

17
produse

Aectra

Parte a Grupului de firme Aectra, Aectra Agrochemicals a luat fiinta in anul 1994, ca raspuns la potentialul important al pietei de inputuri pentru Agricultura din Romania.

In perioada de inceput, Aectra a contribuit la introducerea pe piata a produselor concernului multinational Du Pont de Nemours (erbicide, fungicide si insecticide), demonstrand fermierilor beneficiile oferite de utilizarea unor produse de ultima generatie, cu doze reduse, eficacitate selectiva si randamente versus costuri sporite. Ulterior, aceasta colaborare s-a orientat si catre alte companii multinationale lider in domeniul protectiei plantelor, dar si spre segmente conexe, prin primul parteneriat cu Pioneer Hi-Bred. Au rezultat astfel primele scheme tehnologice complete de tratament pentru principalele culturi din Romania.

In paralel, Aectra a inceput o lunga activitate de testari si validari in camp ale solutiilor tehnologice aduse de cele mai multe ori in premiera in Romania, impreuna cu fermierii parteneri. Aceasta experienta dobandita cu producatorii locali, specifica conditiilor de clima, cunostinte si tehnologie din Romania, a contribuit decisiv la evolutia companiei si la capacitatea Aectra de a continua sa investeasca si sa aduca solutii RELEVANTE, care sa creasca productiile si sa contribuie la dezvoltarea agriculturii romanesti.

In ultimii ani, constienta de importanta tot mai mare a nutritiei foliare si a biostimularii plantelor, de progresele pe care aceasta categorie de produse le poate aduce nivelului si calitatii productiei, Aectra si-a adancit expertiza in acest domeniu, devenind lider detasat pe piata biostimulatorilor din Romania.

Printre problemele la care Aectra incearca sa vina cu solutii inovatoare se numara si cresterea eficacitatii tratamentelor sanitare si a calitatii apei folosite la solutia de stropit, prin utilizarea pe scara larga a adjuvantilor.

In contextul tendintelor manifestate la nivel mondial, de orientare tot mai clara catre Agricultura de Precizie, Aectra si-a marit capacitatea de a oferi fermierilor solutii de nutritie personalizate, prin dezvoltarea unei linii de fabricatie de fertilizanti foliari, solizi si lichizi, la unitatea sa de productie si cercetare de la CIG - Campia Turzii.

Mai nou, Aectra este implicata in dezvoltarea pe piata din Romania a unor servicii de diagnoza integrate, folosind metode de tele-detectie avio si prin satelit a culturilor, coroborate cu studii de cartare a solului si analize foliare in zonele identificate ca sensibile, toate avand ca rezultanta recomandari de nutritie si stimulare la nivel de parcela.

https://www.aectra.ro/

11
produse

Agri Semen

In iunie 2015 Agrisemen a fost achizitionat de catre compania internationala de productie seminte Bejo, cu sediul la Warmenhuizen, Olanda. Din anul 2001, Agrisemen activeaza in dezvoltarea, productia, prelucrarea si vanzarea de seminte de calitate ale culturilor de camp deschis. Agrisemen a fost specializat in salata - o cultura noua pentru Bejo , dar si varza de Bruxelles si varza plata. Portofoliul complet al Agrisemen a fost acum integrat in sortimentul Bejo si este vandut sub eticheta Bejo. Specialistii echipei Agrisemen au devenit parte a companiei Bejo si contribuie foarte mult la dezvoltarea portofoliului de seminte Bejo. Locatia din Breda este inca dedicata in intregime pentru reproducerea de soiuri de salata.

1
produse

Agrosel

AGROSEL S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1998. Încă de la început, prin comercializarea de seminţe cu valoare culturală şi biologică ridicată, compania şi-a propus să contribuie la redresarea sectorului legumicol din România.

Azi, cu o experienţă de peste 15 ani în prelucrarea, crearea şi comercializarea seminţelor de legume şi flori, destinate atât grădinăritului amator (produse microambalate), cât şi consumului profesional (producători/cultivatori) – AGROSEL este leaderul de piaţă al segmentului de seminţe microambalate din România.

Misiunea noastră este menţinerea soiurilor tradiţionale din România, Ungaria şi Bulgaria prin ameliorare conservativă, cât şi crearea continuă de noi varietăţi prin ameliorare creativă. Ca urmare a unor investiţii susţinute, AGROSEL deţine cea mai modernă şi performantă platformă din industria seminţelor de legume din România, ce se întinde pe o suprafaţă de 50.000 mp, în Câmpia Turzii.

AGROSEL este singurul producător local de seminţe de legume care dispune de toate echipamentele şi tehnologia necesară pentru dezinfectarea, calibrarea, tratarea şi dozarea numerică a seminţelor.

Având în vedere potenţialul oferit de segmentul produselor profesionale, începând cu anul 2004 am iniţiat ameliorarea unor varietăţi noi pentru piaţa profesională de legume.

Soiurile sunt ameliorate în condiţiile agroclimatice din România, care astfel se adaptează la condiţiile de cultură ale cultivatorilor din ţară. În toţi aceşti ani, aproape 100 de varietăţi au fost ameliorate, înregistrate şi brevetate în Catalogul Oficial al soiurilor de plante din Uniunea Europeană.

https://agrosel.ro/ro/

49
produse
3
produse

Basf

BASF – The Chemical Company este lider mondial in domeniul chimic.
Cu mai mult de 110.000 de angajați și aproximativ 380 de site-uri suplimentare de producție la nivel mondial isi servesc clientii si partenerii, în aproape toate țările din lume. În 2016, BASF a realizat vânzări de 57,550 milioane €. Produsele și soluțiile BASF contribuie la conservarea resurselor, asigurând alimente, o nutriție sănătoasă și ajutor la îmbunătățirea calității vieții.

BASF furnizeaza o gama larga de materii prime pentru aproape toate industriile. Principalele domenii de activitate ale companiei sunt chimicalele, produsele pentru protectia plantelor, produsele chimice pentru constructii, materiale plastice, poliuretanii, dispersiile si pigmentii.

BASF este lider mondial in domeniul chimic: „The Chemical Company”. Societatea comerciala BASF SRL (sucursala din Romania) a fost infiintata in anul 1993. In perioada 1968-1993 a functionat in Romania reprezentanta Tehnic Comerciala BASF. Pe parcursul prezentei sale in Romania, compania a activat in toate domeniile sale de activitate, in prezent avand peste 80 de angajati.

 BASF repere istorice:

Bazele istorice ale unei companii moderne: Urmatoarea schita evidențiază mai mult de 140 de ani de BASF.


 1865 – 1901


Prima etapă de industrializare germana începe în 1835 cu construirea primei căi ferate germane. În același timp, au fost eliminate barierele vamale intre statele germane individuale.


1902 – 1924


La începutul secolului, chimistul britanic Sir William Crookes oferă o prelegere la Asociatia Britanica pentru Progresul Stiintei din Bristol intitulat „Problema de grâu.” Inainte de 1925 primele relatii de afaceri stabilite de BASF in Romania, inainte sa se se alature grupului I.G. Farbenindustrie A.G., s-au derulat prin intermediul L. Standecker & Co. Bucuresti; Brandrup & Mayer Timisoara si Carl Knopf Brasov.


1925 – 1944


După primul război mondial, situația populației în Germania este alarmantă: Kaiserul a abdicat și perspectivele economice sunt dezastruoase.

1925: cele 6 mari companii din industria chimica germana, inclusiv BASF, s-au alaturat grupului I.G. Farbenindustrie AG. Ulterior acestei fuziuni, Romanil AG si I.G. Farben din Bucuresti, au inregistrat un mare succes pe piata romaneasca prin aducerea pe piata din Romania a unor produse de calitate din Ludwigshafen si din alte locatii.

1926: Relatiile de afaceri cu Romania sunt dezvoltate prin intermediul corporatiilor cu distributie en – gros, cum ar fi: Coloranil AG Bucuresti, Timanil AG Timisoara si Ceranil AG, Cernowitz fondate in 1926.

1930: este fondata uzina de coloranti din Codlea langa Brasov.


1945 – 1964


Anii de după război sunt marcati de fluxuri de refugiați, un deficit de locuințe și șomaj. Centrele orașelor, zonele rezidențiale și instalațiile industriale se află în ruine. 

1945-1953: I.G. Farbenindustrie se desfiinteaza. Sunt formate companiile succesoare.

1948-1949: Exportul produselor BASF in Romania in perioada postbelica este intarziat atat de controlul si restrictiile impuse de guvernul francez platformei de la Ludwigshafen I.G., cat si de sistemul de guvernare romanesc din anii `40, care a decis limitarea importurilor de coloranti, auxiliari chimici, produse chimice BASF, catre companiile controlate de stat – Coloranil si Romanoexport Bucuresti.

1950: folosirea unor agentii intermediare nu este permisa in Romania asa ca nu se pune problema gasirii unor astfel de agentii. Problema este comuna Romaniei si tarilor din Blocul Est – European.


1965 – 2006


Calea de a deveni o organizație transnațională

1966-1968: Romania incearca sa extinda cooperarea cu BASF, atat pe plan economic cat si pe plan tehnologic. BASF creeaza o unitate de lucru pentru Europa de Est.

1968: BASF inaugureaza la Bucuresti un punct de vanzare de mici dimensiuni.

1971: BASF semneaza un contract cu Romchim, companie de export – import romaneasca, in vederea crearii unei uzine de 2 – ethilhexanol cu o capacitate anuala de 25000 de tone. Contracte similare se vor semna in 1975 si 1977.

1981: Incepand cu anul 1981, Romania este practic insolventa. Insolventa Romaniei afecteaza si relatiile cu BASF. Astfel, la inceputul anilor ’80, guvernul roman, principal cumparator al produselor BASF, datoreaza companiei aproximativ 18 milioane de Euro.

1988: “Reprezentanta tehnica-comerciala a firmei BASF AG/RFG”, Bucuresti reprezinta interesele BASF in Romania.

1993: Este infiintata Societatea comerciala BASF SRL avand drept asociat unic firma BASF Aktiengesellschaft cu sediul in Ludwigshafen Germania.

1994: Este infiintata in Bucuresti compania romana – germana de petrol si gaze, WIROM S.R.L. un joint venture 50:50 intre Romgaz R.A., companie cu capital de stat, si Wintershall Erdgas Handelshaus (WIEH).

2001: Wintershall AG, Kassel si Exprogaz S.A. Medias au demarat activitati comune de exploatare si de productie in Transilvania.

2003: La jumatatea lunii noiembrie 2003 BASF (Wintershall) semneaza un contract cu compania romaneasca de producere a gazului natural Romgaz in vederea exploatarii comune a gazelor naturale in zona centrala a Romaniei (ca parte a acordului comun de exploatare).

2005: BASF Romania este inclusa in Centru de afaceri BASF Europa Centrala.

2007: Pe 28 Iunie 2007, BASF anunta deschiderea primei unitati de productie in Romania.

https://www.basf.com/ro/ro.html

24
produse

Bayer

 

Bayer CropScience este un furnizor mondial de solutii pentru agricultura, de produse si servicii pentru protectia plantelor, ocupand pozitii de varf in segmentele cheie ale pietelor agricole: protectia plantelor, biotehnologii, seminte si protectia mediului.

Avand sediul central la Monheim, Germania, Bayer CropScience are in prezent 18.300 de angajati in peste 120 de tari. Activitatea Bayer CropScience este structurata pe trei domenii complementare: Crop Protection, Environmental Science si BioScience.

Bayer CropScience este lider mondial in inovatie, avand activitati de cercetare, dezvoltare si comercializare a unor produse de mare valoare, focalizate pe patru domenii: fungicide, erbicide, insecticide si tratament samanta .Misiunea pe care si-a propus-o Bayer CropScience consta in a fi principalul partener al producatorilor agricoli, oferind produse si servicii inovative tuturor clientilor sai – distribuitori si fermieri.

Succesul Bayer în insecticide este condus de o vasta experienta în acest domeniu şi inovaţie continuă.

De-a lungul anilor, Bayer CropScience a acumulat un portofoliu excelent, oferind atât gama de profunzime cat si solutii personalizate.

Insecticidele de la Bayer pot fi utilizate in sectorul de igiena si sanatate publica, in locuri precum locuinte, birouri, spitale, hoteluri, diverse locuri publice, restaurante, cantine, unitati industriale cu profil alimentar, abatoare, depozite, centre comerciale, magazine, mijloace de transport, etc. Toate insecticidele sunt biodegradabile, deci nu se acumuleaza in mediul inconjurator. Ele nu murdaresc, nu pateaza si nu lasa urme vizibile pe suprafetele tratate.

Rodenticidele de la Bayer sunt avizate pentru sectorul de igiena si sanatate publica, in actiunile de deratizare, pentru combaterea tuturor speciilor de rozatoare din mediul urban, rural si industrial.

https://www.bayercropscience.ro/

36
produse

Bejo Zaden

Specialişti din întreaga lume în domeniul lanţului de alimentaţie aleg seminţele de legume de la Bejo. O alegere normală: Bejo este una dintre companiile de primă importanţă în ameliorarea, producţia, procesarea şi marketing-ul seminţelor de primă calitate şi experienţa noastră în domeniul seminţelor durează de mai bine de 100 de ani. Seminţele Bejo sunt distribuite în mai mult de 100 de ţări printr-o reţea globală de companii Bejo şi distribuitorii săi dedicaţi, comapnia având peste 1700 de angajaţi.

O COMPANIE CONDUSĂ PRIN ŞI SPRE CALITATE
Caracterul său internaţional şi procesele specializate din cadrul companiei se combină pentru a face din Bejo o întreprindere fascinantă. Compania se caracterizează printr-o cultură deschisă, accesibilă şi inovatoare. Experţii noştri îşi dedică talentul cercetării, producerii de seminţe, procesării, părţii logistice şi vânzării. Pe deplin ne justificăm motto-ul nostru: „Bejo, un nume care înseamnă calitate”.  Această calitate este dovedită zilnic în toată lumea.

 Noi transformăm cerinţele pieţei în varietăţi de legume care în mod cert reprezintă valoare adăugată pentru întregul lanţ de alimentaţie. Inovaţia constantă este ţelul şi principalul motor în creşterea Bejo.      

CERCETARE- VARIETĂŢI DE VIITOR
Varietăţile de legume cu caracteristici unice sunt rezultatul personalului foarte bine pregătit profesional care lucrează în programe de cercetare inovatoare. Din acest motiv, Bejo investeşte o parte substanţială din profitul său anual în cercetare. Echipele noastre de ameliorare şi centrul de cercetare colaborează strâns pentru a crea varietăţile pentru viitor: inovaţia şi îmbunătăţirea – cuvintele cheie ale succesului! Programele noastre de ameliorare intensive, multianuale, produc în jur de 40 de varietăţi noi de legume, în fiecare an oferind caracteristicile cerute de către lanţul de alimentaţie. Spre exemplu, pentru producători culturi mai sănătoase, rezistenţa mărită la boli, productivităţi mai mari, iar pentru consumatori o aromă îmbunătăţită. Cercetătorii Bejo se specializează în ameliorarea rezistenţelor, cultura ţesuturilor şi cercetarea în substanţe nutritive benefice sănătăţii. Bejo este activă în nu mai puţin de 60 de proiecte în ceea ce priveşte ameliorarea rezistenţelor. În fiecare an, Bejo supraveghează mii de teste şi loturi demonstrative în lumea întreagă. Avem staţii de ameliorare în Olanda, Polonia, Italia, India şi Guatemala.

PRODUCȚIA DE SEMINȚE DE CALITATE-PRINCIPALA NOASTRĂ MOTIVAȚIE!
Fiecare lot de seminţe este supus unui lung proces de inspecţii de curăţare şi calitate post recoltare. Multe seminţe sunt ulterior transformate în forme unice de produs incluzând protecţie împotriva bolilor fungice, a insectelor şi au o excelentă calitate a germinaţiei. Cele mai importante forme de produs sunt Bejo seminţe normale, Bejo seminţe de precizie, Bejo seminţe de precizie tratate cu insecticide, pregerminate şi drajate. Investiţia continuă în metode şi mai bune de procesare a seminţelor este ca o a doua natură pentru Bejo – deoarece aceasta este singura modalitate de a garanta calitatea noastră de top pe viitor.

http://www.bejo.ro/despre-noi

128
produse

Cheminova

În anul 1938, Cheminova a fost înființată de către inginerul chimist Gunnar Andreasen. În perioada anterioară începutului anilor '60, activitățile companiei erau conduse de pasiunea lui Gunnar Andreasen pentru inovație, însă fără o viziune conturată și strategie generală.

 Portofoliul de produse era variat și alternat, printre altele, cu produse chimice sulfuroase pentru industria cauciucului, îndulcitori artificiali și solvenți recuperați din gudronul de gaz.

 În anul 1944 a fost inițiată producția de insecticid DDT, însă deja în anul 1946 acest produs a fost înlocuit cu agenți pe bază de hormoni pentru controlul erbicidelor.

 Anul 1994 a fost de asemenea anul în care Cheminova a devenit societate de tip trust. Compania A/S Cheminova a fost înființată iar toate acțiunile au fost transferate Fundației de Cercetare din cadrul Universității Aarhus în scopul de a susține cercetarea academică a Universității Aarhus.

 După cel de al doilea război mondial a fost inițiată producția insecticidului pe bază de paration. Parationul aparține grupei de organofosfați. Cunoștințele chimice și tehnice de proces despre această grupă au constituit baza poziției puternic competitive a companiei Cheminova în cadrul acestui tip de chimie. Insecticidele organofosforice au ocupat un loc important în portofoliul companiei. 

 Cheminova a început să producă paration la sfârșitul anilor '40, când au expirat drepturile germane la brevet de invenție. Acesta a fost primul insecticid bazat pe fosfat și sulf.

 Munca intensă pentru dezvoltare depusă în anii care au urmat a plasat Cheminova în topul producției de astfel de produse, care au avut o creștere importantă pe piață. În jurul anului 1980, acest tip de produs a reprezentat aproximativ 40% din piața globală pentru controlul insectelor.

 Prin combinația de producție chimică de diferiți compuși intermediari și produse, cât și dezvoltarea continuă a procesului, compania a creat un portofoliu esențial, cu obiective complet dezvoltate, printre care și recuperarea produselor reziduale din producție.

 Producția și dezvoltarea companiei Cheminova sunt caracterizate de o dezvoltare tehnologică continuă și de extinderea capacității uzinelor de producție.

 Această dezvoltare a crescut în anii '70, când portofoliul de insecticide organofosforice a fost de asemenea extins. Procesele de producție au fost îmbunătățite, cu producție în sisteme închise, producție continuă și uzine dedicate. În acest mod s-au garantat o capacitate extinsă și stabilitatea producției.

 La mijlocul anilor '70 Cheminova a înființat un departament de cercetare care avea ca scop identificarea și dezvoltarea unor molecule noi - atât compuși intermediari, cât și ingrediente active. În timp ce încercarea de a lansa noi molecule nu a avut succes, activitățile au format baza dezvoltării ulterioare a celui mai activ piretroid din lume - gamma-cihalotrin.

 În perioada anilor '80, Cheminova a înființat o stație de tratare a apelor reziduale, care  reducea în mod semnificativ în special eliminarea în apă a compușilor care conțineau fosfor. În plus, a fost înființată și o staţie de incinerare. Aerul de proces este tratat la temperaturi înalte și curățat înainte de a ieși prin coșul de fum. Companiei i s-a acordat în anul 1988 aprobare de încredere de către autoritățile de mediu.

 Până în anul 1997, când Cheminova a achiziționat Lupin Agrochemicals în India, toate activitățile de producție s-au desfășurat în Danemarca. Prin achiziționarea Lupin, Cheminova a obținut o capacitate mărită de producție și acces direct la o piață de creștere pentru produsele de protejare a plantelor.

 Uzina, numită acum Cheminova India, s-a aflat într-un proces continuu de modernizare și extindere din momentul achiziționării, și s-a atins un standard pentru mediu și mediul de lucru superior nivelului normal din cadrul companiilor de producție din India.

 În anii 2000, producția companiei Cheminova a fost globalizată în continuare prin achiziționarea unor unități de preparare. Produsele gata de utilizare sunt manufacturate și împachetate în ambalaj ușor de utilizat. Cheminova deține unități de preparare în Marea Britanie, Australia, Italia și Germania.

 Cheminova a trecut de la stadiul de companie orientată pe producție, la stadiul de companie orientată spre piață - cu dezvoltare continuă a competențelor de bază din cadrul sintezei chimice, tehnologiei de proces și producției chimice.

 Domeniul de afacere al companiei este livrarea de produse gata de utilizare pentru protecţia plantelor, unde comercializarea se bazează pe aprobări proprii ale produsului și mărci comerciale proprii, iar distribuția trece în primul rând prin filialele proprii.

 Prima filială a fost înființată în SUA în anul 1987, iar de atunci s-au inclus mai multe în cele mai importante țări agricole. În anul 2008 a fost înființată o nouă organizație globală cu cinci regiuni de vânzări, în scopul promovării decentralizării, eficienței și angajamentului local. 

 Puternica prezență globală a constituit o premisă pentru strategia de creștere a noilor produse.

 Prezența directă a companiei Cheminova cu produse noi și angajați locali a format baza activităților companiei cu privire la responsabilitatea socială - CSR.

 În anii 90', Cheminova a început să se concentreze asupra dezvoltării de produse proprii gata de utilizare pentru agricultură. La început au fost doar produse care corespundeau celor deja cunoscute de fermieri.

 Treptat, afacerea Cheminova a pus accentul din ce în ce mai mult pe produse diferențiate inovatoare, bazate pe ingrediente active deja cunoscute. Acestea sunt produse gata-de-utilizare, personalizate în funcție de nevoile fermierului, care astfel oferă valoare clienților Cheminova.

 Un element cheie în dezvoltarea de produse mai eficiente, ușor de utilizat și ecologice a fost conținutul redus de solvenți organici tradiționali. Acum, aceste produse sunt solicitate de fermieri la nivel global.

 Cu mai multe ingrediente active disponibile, produsele cu noi combinații de două sau mai multe ingrediente active sunt un domeniu în curs de dezvoltare, unde produsele Cheminova pot fi selectate ca protecție optimă a culturilor, cu mai puține aplicări.

 Respectul pentru mediu, mediul de lucru și un efect dorit mai bun se pot controla printr-o abordare inovatoare de dezvoltare a unor soluții noi în ceea ce privește procesele chimice și conținutul produselor. 

http://www.cheminova.ro/

3
produse

Cora Seeds

Este o companie italiană, cu o experiența de peste 25 de ani în domeniul semințelor profesionale de legume. Compania se ocupa cu cercetarea, producția și comercializarea soiurilor de semințe de horticultură, cum ar fi busuioc, broccoli, varză, conopidă, telina, castraveți, fenicul, pepene galben, ceapă, pepeni verzi.

30
produse
0
produse

De Ruiter Seeds

De Ruiter Seeds a luat nastere in 1945, fiind specializata pe seminte hibride de legume precum: tomate, castraveti, vinete, ardei si radacinoase. Astazi ea face parte din grupul Monsanto, care detine mai multe marci de renume, printre care si Seminis. Impreunza, grupul Mosanto distribuie peste 4000 de hibrizi reprezentant peste 20 de specii.

14
produse

DLF Trifolium

Producator de seminte de plante furajere si gazon.

https://www.dlf.com/

34
produse

Duna-R

Chiar si in conditiile dificile de azi, firma Duna-R sta solid pe picioarele sale si, pe cat se poate, ajuta si partenerii. Oricum ar evolua situatia economica, Duna-R  nu va renunta la onoarea in afaceri si la principiul increderii. Duna-R promoveaza in continuare cea mai inalta calitate , dar avand in vedere dificultatile producatorilor, firma se straduie sa-si comercializeze produsele la un pret cat mai favorabil si sa ofere sfaturi noi in domeniul tehnologiei, in scopul unei cat mai bune exploatari a productivitatii speciilor sale.

Rasfoind catalogul de produse Duna-R veti vedea ca greutatile nu au infrant firma Duna-R ci au stimulat-o sa obtina un randament si mai inalt, dovedind astfel ca pana si in conditiile cele mai nefavorabile dezvoltarii se poate gasi ocazia introducerii unor inovatii deosebit de importante.

Si cel mic poate fi mare.

Produsele intreprinderii familiale Duna-R sunt cunoscute si apreciate in numeroase tari din Europa, Asia si Africa. Un pas inainte in acest domeniu l-a constituit relatia firmei Duna-R cu firma Agrimatco, firma ce comercializeaza speciile Duna-R pe mai multe continente. Cu toate acestea, Duna-R nu cedeaza tentatiei de expansiune, pentru a putea in continuare garanta calitatea semintelor prin controlul personal.

Dimensiunile mici ale societatii Duna-R are si alte avantaje: a construit relatii prietenesti rapid, cu flexibilitate, pe baza cunostintelor personale. Si mai ales: desi semintele speciilor Duna-R sunt competitive si fata de produsele celor mai mari firme internationale, cheltuielile administrative si organizatorice deosebit de modeste permite firmei Duna-R sa pastreze preturile la un nivel cu mult mai redus, pe care sa-l poata plati oricine.

Duna-R lucreaza pentru viitor. Modernitatea echipamentelor firmei Duna-R este la fel de importanta pe cat este si sprijinirea celor mai noi procedee de productie a ardeiului prin imbunatatirea speciilor corespunzatoare. Duna-R ia parte si la polarizarea inovatiei tehnologice.

Stradaniile permanente ale firmei Duna-R in sensul ameliorarii rezistentei, al cautarii de specii care sa corespunda cel mai bine cerintelor si metodelor locale de productie, precum si al imbunatatirii portaltoiurilor care contribuie la extinderea imbucuratoare a altoirii, deservesc cauza unui viitor mai bun, a reducerii problemelor cu care se confrunta lumea noastra saturata de produse chimice. In aceasta munca, firma Duna-R poate afirma ca are de partea sa cercetatorii maghiari recunoscuti internationali.

Firma Duna-R este recunoscatoare tuturor colegilor si partenerilor sai pentru contributia lor la atingerea scopului nostru comun!

53
produse

DuPont

DuPont este un lider mondial în inovație, inovatie ghidata de cereile din piață și noile descoperiri stiintifice. Cu o expertiza care acoperă două secole, diverse industrii și mai mult de 90 de țări, compania DuPont este in situatia de a ajuta la rezolvarea unora dintre cele mai mari provocări din lume.

Pentru mai mult de 200 de ani, DuPont a adus știința la clasă mondială și ingineria la piața globală, prin produse inovatoare, materiale și servicii. Inovația a dictat pe piață introducerea a mii de noi produse si cererile de brevet în fiecare an, pe piețele diverse cum ar fi agricultura, nutritie, electronică și telecomunicații, siguranță și protecție, construcții, transporturi și îmbrăcăminte.

Cu o populația globală de asteptat sa se apropie la nouă miliarde până în 2050, DuPont lucreaza cu clienți, precum guvernele, ONG-urile și lideri de opinie pentru a descoperi soluții pentru cele mai dificile provocări de astăzi.

Împreună, compania DuPont crede ca poate oferi alimente suficient de sănătoase pentru oamenii de pretutindeni, reducerea dependenței de combustibili fosili, și de a proteja oamenii și mediul pentru generațiile viitoare.

Așteaptă cu nerăbdare să creeze ceea ce o treime din secolul științei și inovării poate face.

Misiunea companiei este de a livra produse agricole pentru protectia culturilor. DuPont crede că, lucrând împreună cu clienții, pot găsi modalități mai bune de a îmbunătăți cantitatea, calitatea și durabilitatea aprovizionării cu alimente la nivel mondial.

http://www.dupont.ro/

12
produse

Esasem

ESASEM este o companie italiana, infiintata in mai 1988, care produce si comercializeaza seminte profesionale de legume. De la infiintare, a investit capital, resurse umane si angajamente pentru cercetarea varietala. A continuat sa creasca in mod constant si echilibrat in cercetare, dezvoltare si marketing bazanduse pe aceste trei principii care i-au permis sa devina o companie lider pe piata nationala a semintelor si sa poata oferi o gama de produse excelente. 

Cunoasterea profunda a industriei si profesionalismul fiecarui angajat au insemnat ca Esasem este distribuitorul exclusiv al legumelor Sakata Europe, care detine  multinationala japoneza cu peste 100 de ani de experienta in cercetare, productia si comercializarea de soiuri horticole si lider mondial in crucifere .

Esasem se se bazeaza pe propriile statii de reproducere , situate in: Casaleone (VR), Pozzallo (RG), Carpaneto Piacentino (PC), Bagnacavallo (RA), Cerignola (FG) in Ungaria si in strainatate. 

Colaborarile cu Universitatea din Piacenza, cu Universitatea din Bologna si cu institutele de cercetare din Ungaria sunt fundamentale. 

Aceste rezultate ii confera confortul ESASEM si il incurajeaza sa continue pe calea seriozitatii, fiabilitatii si profesionalismului fata de partenerii sai internationali, dar mai ales fata de producatorii agricoli care isi pun increderea in ESASEM, apreciind calitatea produselor si eficienta din serviciile sale. 
Cu sloganul "SEMA DE CERCETARE", ESASEM doreste sa rezume misiunea sa corporativa:
-cautarea de noi soiuri pentru a oferi produse optime care sa aduca inovatie si dezvoltare pe piata profesionala de horticultura.

19
produse

Geosem Select

Geosem Select Bulgaria este un producator de renume pentru soiurile de tomate foarte bine cunoscute pe piata romaneasca – Prekos F1, Reyana F1, Riya F1, Rila F1, Balkan F1.

5
produse

Ginegar

Înființată în 1969 în Israel, Ginegar Plastic Products este astăzi lider mondial în producția de folii pentru agricultura intensivă și aplicații horticole și pionier al tehnologiei pe 5 și 6 straturi.

 Oferim soluții inovatoare și personalizate pentru creșterea productivității, optimizarea și gestionarea condițiilor luminoase, climatice, de creștere și a resurselor pentru producătorii din întreaga lume.

 Toate produsele noastre sunt punctul culminant al proceselor de dezvoltare creativă, tehnologii avansate și materiale de ultimă generație; și au caracteristici mecanice, optice și termice unice, care asigură o rezistență sporită, o excelentă rezistență la condițiile meteo ostile, o pătrundere controlată a luminii, o rezistență mai bună la praf, o activitate redusă a dăunătorilor și multe altele.

 Cu facilități în SUA, Brazilia, Israel, Italia și India, suntem astăzi o binecunoscuta și stabilită marcă internațională care deservește clienți în peste 60 de țări de pe 5 continente.

 Ne mândrim cu găsirea solutiilor perfecte între nevoile clienților, culturi, condiții climatice și teren și o soluție personalizată și oferim întotdeauna asistență și asistență permanentă pentru clienți pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile.

 Viziune

A fi o companie lider mondială în producția și comercializarea soluțiilor de acoperire inteligente pentru agricultură și horticultură.

2
produse

Hazera

  HAZERA GENETICS este o companie producatoare de seminte de hibrizi de legume,avand o experienta de peste 65 de ani in domeniu.Hibrizii de tomate HAZERA de exemplu sunt binecunoscuti de cultivatorii din intreaga lume pentru calitatile lor remarcabile.

  HAZERA distribuie semintele sale in peste 50 de tari , imbunatatind continuu caracteristicile hibrizilor , in raport cu solicitarile cultivatorilor si cu cerintele specifice fiecarei piete.

  Cercetarea stiintifica ocupa un rol esential in strategia firmei , fiind alocate pentru aceasta peste 10% din venituri.

  

 

39
produse

HELM AG

HELM AG este o companie de familie cu sediul în Hamburg, cu tradiție și capabilă să se uite înapoi la o istorie de peste 115 ani. Este o companie de distribuție multifuncțională specializată în:

Produse chimice: materii prime și derivate
Protecția culturilor
Ingrediente farmaceutice active și farmaceutice
Ingrăşăminte

Astăzi, HELM este una dintre principalele întreprinderi independente de comercializare a produselor chimice din lume, cu peste 100 de filiale, birouri de vânzări și participări în peste 30 de țări. Cunoștințele sale locale specifice garantează accesul la piețele majore din întreaga lume.

1
produse

ICL Specialty Fertilizers (Everris International)

ICL Specialty Fertilizers este un lider global in nutritia plantelor.

ICL Specialty Fertilizers are o istorie bogata de zeci de ani. A aparut pentru prima data ca unitate de afaceri a Rotem Amfert Negev Ltd. De atunci, companii de top din domeniul nutritiei plantelor s-au alaturat familiei ICL Specialty Fertilizers, printre care Everris, Fuentes, F & C, Rotem si Nu3.

Astazi ICL Specialty Fertilizers este o companie globala puternica si unita, care satisface nevoile in continua evolutie din agricultura, horticultura si gazon-amenajari.
ICL Specialty Fertilizers ofera produse si servicii pentru trei piete principale. Prima piata include toti producatorii de material dendrologic si plante perene in camp deschis, in ghivece si containere. Al doilea cuprinde toate formele de agricultura de specialitate, de la fructe la legume si culturi arabile, la plantele cultivate in zonele tropicale. Al treilea cuprinde toate facilitatile care utilizeaza gazon, de la terenuri de golf si terenuri de sport pana la productia de gazon si administrarea domeniului public.

Tot ceea ce facem este concentrat pe un singur scop: sa facem plantele, culturile si gazonul sa creasca mai bine.

Folosim nutritia de precizie si tehnologiile de ultima ora pentru a asigura cresterea maxima. Insa ICL Specialty Fertilizers intelege, de asemenea, ca cresterea nu trebuie sa vina in detrimentul mediului.

De aceea, mantra noastra este: creste mai mult si mai bine cu mai putin. Facem acest lucru posibil oferind o gama larga de produse de specialitate care includ tehnologii inovatoare cum ar fi ingrasaminte cu eliberare lenta si controlata si o gama larga de ingrasaminte solubile pentru piata agricola de specialitate. Pe piata ornamentala si a gazonului si amenajarilor, completam oferta noastra cu produse de protectie a plantelor si produse de imbunatatire a cresterii.

Angajamentul nostru pentru o lume mai verde este global. Deservim toate pietele verzi ale lumii prin diviziile noastre de horticultura ornamentala, agricultura de specialitate si gazon-amenajari. Si asta ne face unici. Dar oamenii nostri ne fac extraordinari. In fiecare zi si in intreaga lume, expertii nostri in domeniu lucreaza cu utilizatorii finali pentru a optimiza nutritia plantelor, pentru a oferi consiliere, know-how si expertiza la fata locului. Aceasta combinatie de tehnologie de clasa mondiala si nota personala realista sunt semintele succesului ICL Specialty Fertilizers.

https://icl-sf.com/ro-ro/despre-noi/

22
produse

ISI SEMENTI

În 1981, ISI Sementi a fost fondată de Florindo Boni și partenerii săi. Chiar de la început au considerat necesar să înceapă un program de reproducere pentru dezvoltarea soiurilor de tomate hibride pentru industria prelucrătoare, precum și pentru piața internă și pentru export. În 1984, ISI Sementi a început un important program de creștere a tomatelor, iar de la un an la altul a fost introdus un număr din ce în ce mai mare de soiuri competitive, rezultând în sortimentul nostru complet. De-a lungul anilor, am început și programe de cercetare pentru alte specii, cum ar fi ceapa, salata, andive etc.. în prezent, aceste program este gestionat de o echipă de 5 crescători, susținută de mai mulți asistenți.

 

4
produse

Kwizda

Korneuburg in 1853

160 de ani mai tarziu , grupul Kwizda este inca o afacere de familie cu mai mult de 1000 de angajati. Are divizii in toata Austria si in mai multe orase din Europa. Kwizda a devenit lider de piata in mai multe sectoare: farmaceutice (productie si distributie), protectia plantelor si materiale pentru izolatie constructii. 

Kwizda Agro este o companie austriacă de succes pe piaţa Central Europeană. Cu produsele şi know-how-ul nostru pregătim terenul pentru o agricultură durabilă şi puternică – asigurând un singur lucru mai presus de toate – 
Împreună creştem în siguranţă.
   
O piata dinamica cu un potential imens
Extinderea Uniunii Europene insotite de relatii economice in afara granitelor ce devin din ce in ce mai intense, vor contura de asemenea viitorul sectorului agricol European. In urma acestei dezvoltari, tratam piata UE ca un intreg si am continuat dezvoltarea fabricilor noastre din Austria impreuna cu infiintarea diviziilor de distributie din Ungaria, Franta, Italia si Romania. Ca un partener eficient al agriculturii, am reusit prin competenta, flexibilitate, independenta si orientare directa catre client sa castigam rapid o pozitie importanta pe piata in  cele mai importante segmente.

Din 2010, grupul Kwizda a lansat Kwizda Agro Romania aducand un model de business nou ce doreste sa impleteasca valorile companiei mama cu realitatile pietei agricole romanesti.

Ca urmare a rezultatului din 2012, studiile de piata ne plaseaza in topul firmelor din domeniu , iar succesul pe termen lung va fi asigurat numai prin atragerea celor mai buni oameni in echipa Kwizda Agro Romania, care vor fi sustinuti sa isi dezvolte la maxim abilitatile.

Ca distribuitor la nivel national, prin cele 4 divizii de business ale sale (produse pentru protectia plantelor, seminte, ingrasaminte si produse speciale -DDD), Kwizda Agro Romania doreste sa raspunda nevoilor oricarui tip de ferma si fermier din Romania.

7
produse

KWS

Cu o prezenta remarcabila in peste 70 de tari din lume, cu peste 4.500 angajati, compania multinationala KWS pune accentul pe cercetare, evolutie si performanta, utilizandu-si vasta experienta in domeniul ameliorarii. Astfel, KWS s-a dovedit intotdeauna a fi partener apropiat si de incredere al fermierului de pretutindeni.

De peste 150 de ani, compania KWS isi aduce permanenta contributie la sustinerea fiecarui fermier cu solutii inovative si personalizate pentru recolte performante, profitabile, independenta si prosperitate pe termen lung.

KWS Seminte S.R.L., subsidiara a Grupului german KWS, se afla in topul primelor trei companii multinationale din domeniul semintelor din agricultura, cu o cota de piata in crestere de 13% din piata semintelor certificate. KWS Seminte S.R.L. ocupa in Romania locul III la porumb, locul I la porumb siloz, locul III la rapita de toamna si locul I la sfecla de zahar.

Compania este activa pe piata din Romania din anul 2002, bucurandu-se in prezent de o echipa motivata si profesionista, care a crescut in 12 ani la peste 110 angajati.

http://www.kws.ro/

9
produse

Monsanto

Monsanto este o corporație internațională care lucrează în domeniul agrochimic și al ingineriei genetice.

Monsanto a început să cumpere companii de semințe în anii 1990, iar mai târziu a devenit un gigant în industria de semințe de legume odată cu achiziționarea Seminis, cea mai mare companie de semințe legumicole din lume, în 2005. În prezent, semințele Monsanto reprezintă 23% din piața de semințe legumicole la nivel mondial.

17
produse

NaanDanJain

NaanDanJain Irrigation este o companie Israeliana specializata in tehnologia de irigatii la nivel global, lider de piata in dezvoltarea, producerea si comercializarea unei game variate si complete de solutii pentru irigatii, concepute pentru managementul economic si eficient al apei.

Cu peste 70 de ani de experienta in peste 100 de tari, NaanDanJain ofera produse de calitate superioara cu productivitate maxima. Experienta noastra va ajuta in a obtine randamente mai mari, riscuri mai mici, precum si economii de resurse pretioase.

Cu noua filiale, cinci linii internationale de fabricatie si o retea larga de distribuitori, compania are o prezenta puternica pe toate continentele.

Tehnologia NaanDanJain este pusa in aplicare de catre personal calificat si respecta cu strictete sistemul de calitate ISO 9001:2000 si standarde de inginerie in domeniu. Compania NaanDanJain a fost prima companie de irigatii din lume care a primit certificare ISO (1993).

Cinci la suta din cifra de afaceri a companiei este investita in laboratoarele proprii de dezvoltare si testare a materialelor. In acest sens, NaanDanJain detine o fabrica de productie a liniilor de picurare ce se intinde pe o suprafata de 10.000 mp, cu o capacitate anuala de productie a 100 milioane metri, insemnand cu alte cuvinte o medie de 274 km / zi de linie.

Din anul 2010 NaanDanJain este prezenta si in Romania, asumandu-si pe deplin responsabilitatea de a oferi aceleasi solutii si produse de calitate si aici, intarindu-si astfel pozitia de lider in Europa.

NaanDanJain Romania deja a finalizat primul sau proiect de irigatii in judetul Covasna, ce consta intr-un sistem de irigatie prin aspersie proiectat special de catre specialistii NaanDanJain pentru productia de cartofi pe o suprafata de 60 ha.

Principalele produse si servicii extinse includ tehnologii de irigare prin picurare, aspersie si micraospersie pentru culturi in camp deschis, livezi si plantatii, tehnologii de control climatic in sere si solarii, solutii integrate pentru gradini, spatii rezidentiale si amenajari peisagistice.

NaanDanJain mai ofera si solutii complete de proiectare si constructie de sere si solarii potrivite oricarui tip de cultura si conditii climatice, serviciile incluzand evaluarea conditiilor climatice si de mediu, studii de fezabilitate, proiectare a structurilor si instalatiilor aferente, asistenta tehnica, servicii permanente de consultanta si management.

https://www.naandanjain.ro/

2
produse

Nufarm

NUFARM a fost înfiinţată în Melboune, Australia, la mijlocul anului 1950. Fondatorul, Max Fremder, a început prin a vinde erbicide din gama fenoxicarboxinelor utilizatorilor profesionişti din regiunea Victoria, câştigând rapid o bună reputaţie pentru serviciile şi produsele de calitate promovate.

Compania şi-a stabilit cartierul general la Nord Laverton în 1972, aproape de principalele facilităţi de producţie ale firmei.

De la mijlocul anilor ’80 până la începutul anului 2000 Nufarm a făcut parte din concernul neozeelandez Fernz. Afacerea din domeniul protecţiei plantelor a continuat să crească şi să se extindă în toată această perioadă cu filiale deschise în toată lumea de-a lungul anilor ’90.

În anul 2000, corporaţia Fernz şi-a schimbat sediul social din Noua Zeelandă în Australia şi şi-a schimbat numele în NUFARM LIMITED. Din acel moment compania s-a concentrat asupra consolidării unei platforme globale pentru afacerea sa de bază în domeniul protecţiei plantelor şi a renunţat la celelalte segmente de produse chimice industriale şi speciale.

Diversele achiziţii şi creşterea unitară solidă au făcut posibilă extinderea rapidă a afacerii. Nufarm ocupă acum locul 8 între cele mai mari firme de profil din lume, cu o poziţie de lider de nezdruncinat în Australia şi un loc important în America de Nord şi Sud, Europa, Noua Zeelandă şi Asia, fiind listată la bursa din Melbourne. Firma este prezentă în peste 100 de tări, cu entităţi în 25 dintre acestea şi facilităţi de producţie în 16 tări, dintre care 4 în Europa.

Datorită bunelor rezultate şi perspectivelor de dezvoltare a afacerii, SUMITOMO CHEMICAL, companie japoneză cu activitate de cercetare – dezvoltare, a investit în NUFARM, deţinând în present 23% din acţiuni. Ambele firme îşi unesc eforturile în scopul creării unei sinergii în activităţile de producţie şi distribuţie, în scopul deservirii la cel mai înalt nivel a solicitărilor clienţilor.

În România, NUFARM şi-a deschis propria filială în anul 2006, dar parte din produsele sale erau cunoscute pe piaţa de profil din ţară. 

http://www.nufarm.com/RO/Acasa

15
produse

Nunhems

Fondată în Olanda, în octombrie 1916, compania noastră și-a început activitatea prin ameliorarea celor mai răspândite specii de legume. Curând compania a devenit un nume în domeniu, succesul bazându-se pe alegera unui standard ridicat de calitate, ca rezultat al cercetării științifice. Produsele Nunhems, au îndeplinit încă de la început aceste standarde.

Fiind o companie privată până în 1986, Nunhems a devenit parte a concernului Bayer în 2002, în prezent desfășurându-și activitatea ca divizie, sub numele “Vegetable Seeds”. Această divizie este responsabilă pentru toate activitățile legate de producerea de sămânță, de la cercetare - ameliorare până la vânzări și servicii. Bayer oferă 1200 de soiuri și hibrizi în segmentul profesional, precum și expertiză tehnică pentru 24 de specii de legume. Suntem prezenți în toate zonele legumicole la nivel global, având 26 de de centre de ameliorare, 2 laboratoare de cercetare și peste 2000 de angajați în 43 de țări.

Realizările noastre constau în produse inovative, specializarea pe culturi și colaborarea strânsă cu clienții noștri. Este misiunea noastră să dezvoltăm soluții originale și concepte care să vină în întâmpinarea cerințelor pieței. Înțelegerea nevoilor fermierilor și colaborarea în vederea obținerii de rezultate profitabile pentru ambele părți, fac din divizia noastră un furnizor cu specializare globală în producerea legumelor.

Ne angajăm să continuăm investițiile în inovație și cercetare în domeniul geneticii, precum și în cooperarea și parteneriatul cu clienții. Împreună am construit o bază solidă, care ne permite să înfruntăm provocările prezentului și viitorului.

47
produse

Orosco

Orosco este un producator din Ungaria de seminte de legume,cu o experienta de peste 10 ani, axandu-se in special pe producerea de seminte de ardei.

10
produse

Politiv

A.A. Politiv (1999) Ltd. este specializata in productia de folii de polietilena "inteligente" in scopuri agricole si industriale. Infiintata in 1985, a devenit producator lider in Israel de folii pentru agricultura si un jucator important pe piata internationala. A.A. Politiv (1999) Ltd. este in propretate privata de cand s-a infiintat si este condusa cu mare grija, cu auto-critica si aspiratii inalte.

Compania are o capacitate de produtie la scara larga in Israel, care adaposteste diverse utilaje moderne capabile sa raspunda cerintelor pietei, atat in Israel cat si in strainatate. Utilajele sunt unele din cele mai avansate masinarii multi strat din lume. Aceste utilaje au un nivel de precizie extrem de ridicat, precum si o interfata de control computerizat. Schema de introducere a datelor pentru aceste utilaje este complet computerizata, prevenind astfel erorile si omisiunile in compozitia materialelor. Productia este operata de catre o echipa de productie Politiv de inalta calificare si experienta.

De la infiintare, Politiv a fost si este renumita pentru serviciile sale de incredere si dedicate, potrivind produsele sale la cerintele clientilor sai. Este recunoscuta pentru promptitudinea cu care raspunde solicitarilor clientilor sai fara a face rabat la calitate.

Toate foliile sunt testate in conformitate cu standardele israeliene, precum si a standardelor internationale  (ASTM, ISO click aici pentru a vedea standardele) inainte de a fi expediate clientilor. Testele sunt facute intr-un laborator modern, complet echipat, cu un nucleu de personal calificat si dedicat, lucrand 24 ore/zi. Fabrica este in conformitate cu liniile directoare ISO-9001:2008 Sistemul de asigurare al calitatii.

A.A Politiv (1999) Ltd. negociaza in prezent achizitionarea de noi utilaje moderne pentru a-si mari capacitatea de productie, in cazul in care obiectivul pana in 2015 este de a ajunge la 35.000 tone. Cea mai mare cantitate a productiei este destinata exportului.

Produsele Politiv sunt dezvoltate in stransa colaborare cu experti agronomi, intr-un efort comun pentru a potrivi produsele sale la nevoile din domeniul agricol. Pe langa piata locala din Israel, clientela Politiv include clienti din intreaga lume. Compania este activa Statele Unite ale Americii, Europa, Africa, Australia,  Mexic, India, Egipt si multe alte teritorii.

16
produse

RIJK ZWAAN

RIJK ZWAAN amelioreaza, produce si vinde seminte de legume cultivatorilor profesionisti din intreaga lume, aflandu-se printre primele 5 firme de ameliorare si producere de seminte de legume pe plan mondial.

Avand clienti in peste 120 de tari din intreaga lume, compania RIJK ZWAAN a acumulat o experienta foarte bogata in ceea ce priveste cererea de pe piata de legume. Odata cu imbunatatirea tehnologiilor de cultivare, schimbarile legate de calitatea si gustul legumelor, firma RIJK ZWAAN, prin amelioratorii sai, an de an reinnoieste si imbunatateste oferta de hibrizi si soiuri de legume pentru a se adapta nevoilor consumatorilor.

Prin noile varietati firma RIJK ZWAAN doreste sa ofere consumatorilor o diversitate de arome, culori si obiceiuri sanatoase satisfacand dorintele si pretentiile consumatorilor din diferite colturi ale lumii.

In ultimii ani, firma RIJK ZWAAN si-a deschis mai multe statiuni de cercetare, situate in diferite zone climatice permitand amelioratorilor sa selecteze cei mai buni hibrizi in functie de zona geografica.

118
produse
3
produse

Sakata Seeds

Dupa aproape un secol de activitate, din 1913, Sakata Seeds Corporation, este dedicata ameliorarii, productiei si comercializarii semintelor de legume si flori de mare valoare biologica, care pot aduce profit intregului proces de activitate de ameliorare pana la consumatorii. Pe baza acestei conceptii, Sakata a dezvoltat termeni de linie de produse, a tehnologiilor ridicate, capacitatea de cercetare si a marchetingului.

Sakata este intemeiata cu fermitate acum in 5 continente, cu oficii regionale in Japonia, America de Nord si Sud si Europa, si cu o gama larga de companii afiliate care furnizeaza pietele cheie din fiecare zona. Sakata este intr-u totul dedicata satisfactiei clientului. Scopul Sakata este sa fie in fiecare zi mai aproape de clienti, sa fie informata de nevoile lor si sa raspunda cat mai repede cu putinta schimbarii mediului. Sakata vrea sa fie partenerul de succes al clientilor sai. Sakata este convinsa cu fermitate ca o buna comunicare intre Sakata si zona pietei este cheia succesului ambelor parti. Sakata va redirectiona resursele sale umane si tehnologia pentru a asatisface nevoile clientilor, prezente dar si viitoare. Sakata spera cu sinceritate ca, clientii sai vor gasii in firma cel mai bun partener in drumul lor spre succes.

In prezent Sakata este in masura sa ofere pietei europene o linie completa de hibrizi de legume, de cea mai buna calitate, ce acopera toate tipurile de culturi.

Hibrizii de legume propusi spre comercializare in Romania se remarca nu numai prin productie, dar si prin gust si rezistenta la boli. Sakata creste efortul sau in Cercetare si Dezvoltare.

49
produse

Seminis

 Agricultura si producatorii agricoli se afla in mijlocul tuturor preocuparilor companiei Monsanto. Scopul Monsanto este sa isi ajute clienti sa intampine in mod profitabil cerintele pietei si sa le furnizeze exact ceea ce si-au dorit de la compania care produce semintele de legume.

Monsanto are placerea sa va prezinte brandul Seminis revigorat.

   Seminis  este cel mai mare dezvoltator, cultivator si promotor de seminte de legume din lume. Activitatea cultivatorilor Seminis este plina de riscuri. Ei se confrunta cu provocari incredibile si trebuie sa faca fata neprevazutului. Cultivatori sunt constransi doar de ceea ce nu pot controla. Aceste aspecte importante permit companiei Seminis sa ii ajute pe cultivatori sa isi atinga obiectivele si sa le ofere ceea ce isi doresc - dorinta de LIBERTATE.

   Seminis impartaseste alaturi de cultivatori o viziune comuna - un viitor plin de oportunitati, succes si libertate.

"Ne-am luat un angajament de neclintit sa ii ajutam pe cultivatorii nostri sa reuseasca, adaptandu-ne nevoilor lor specifice. Facem acest lucru printr-un singur brand, care are in vizor cultivatorul si ii furnizeaza ceea ce este cel mai important pentru el."

SEMINIS

63
produse

Sharda Romania

Sharda Cropchem Ltd. este o companie pentru produse agrochimice, fondată în anul 1987 de către familia: R.V. Bubna şi Sharda R. Bubna. De la început activitatea companiei s-a concentrat asupra substanţelor active iesite de sub patent utilizate în produsele pentru protecţia plantelor. În momentul de faţă, Sharda este o companie care se dezvoltă dinamic, având o poziţie stabilă pe piaţa mondială a produselor pentru protecţia plantelor. Sediul companiei se află în Mumbai în India, cu filiale şi reprezentanţe în peste 80 de ţări din lume. Începând cu anul 2013, compania este cotată pe bursa NSE din India. În prezent compania Sharda se afla intr-o expansiunea puternică si continua pe pieţele din Europa.

http://shardacropchem.ro/

9
produse

Superior Seeds

Superior Seeds este o companie sarbeasca, specializata in producerea de soiuri de seminte de legume, cea mai populara varietate de la acest producatori fiind ardeiul capia Ureche de elefant sau Slonovo Uvo.

5
produse

Syngenta

Syngenta este o companie internațională de vârf, cu peste 28.000 de angajați în mai mult de 90 de țări, cu toții dedicați scopului nostru de a Elibera potențialul plantelor. Prin cercetare, o prezență globală și angajament față de partenerii noștri, contribuim la creșterea productivității culturilor, protecția mediului înconjurător, a sănătății populației și calității vieții.

Syngenta este un lider mondial în agricultură, orientat spre dezvoltarea durabilă a agriculturii globale. Syngenta oferă soluţii adaptate nevoilor clientului care integrează şi leagă oamenii, agricultura şi tehnologia.

Syngenta astăzi este o companie tânăra ȋnsă, are o istorie de peste 250 de ani atunci când au fost fondate companiile Geigy, Sandoz şi Ciba. Suntem mândri de această tradiție şi lungul drum parcurs pentru a ajunge astăzi lider pe piața mondială ȋn agribusiness.

Povestea Syngenta ȋncepe ȋn anul 1970 când cele doua companii fondatoare, Ciba şi Geigy au fuzionat şi au format Ciba-Geigy. Ȋn anul 1996, Ciba şi Sandoz au fuzionat şi format compania Novartis, aceasta reprezentând, la acea dată, cea mai mare fuziune a unor companii din istorie.

Syngenta a luat naştere pe 13 noiembrie 2000, când Novartis şi AstraZeneca (o companie cu origine suedeză şi respectiv, engleză) şi-au fuzionat diviziile de agricultură pentru a forma prima companie globală, dedicată exclusiv agribusinssului. Compania Syngenta este listată pe bursa de la Zurich şi NewYork.

Ȋn prezent, compania rezultată din doua companii, fiecare cu tradiții diferite, are propria ei personalitate. Numele de Syngenta ȋşi are radăciniile ȋn două cuvinte: termenul ȋn limba greacă “syn”, ce semnifică sinergie şi sinteză, integrare şi consolidarea puteriilor şi respectiv, termenul ȋn limba latină “gens” ce face referire la umanitate şi indivizi. Astfel Syngenta ȋnseamnă “unirea oamenilor”.

Trecând ȋn revistă principalele evenimente din istoria companiei, aceasta ȋn anul 2002 a publicat harta genomnului la orez.
Ȋn anul 2006, Syngenta a fost inclusă pentru prima dată ȋn lista şi clasamentul Dow Jones Sustainability Index care se bazează pe analiza performanței economice, de mediu şi socială şi care evaluează indicatori ce se referă la guvernanța corporativă, managementul riscului, strategia de mediu, managementul sistemelor, standardele privind furnizorii şi practicile privind munca.
Ȋn anul 2008, Syngenta şi-a lansat noul brand şi identitate vizuală şi ȋşi prezintă scopul de a „Elibera potențialul plantelor”.
Ȋn 2010, compania Syngenta ȋşi ȋncheie cel mai mare program de investiții, de 600 milioane de dolari, pentru producerea de produse de protecția plantelor.
Ȋn anul 2012, compania ȋşi ȋncheie exercițiul de integrare a celor două business-uri principale – semințe şi protecția plantelor, unind echipele comerciale din toate teritoriile, oferind producatorilor agricoli soluții integrate genetice şi de protecție a culturilor.
Ȋn prezent, la nivel global, compania are 28.000 de angajați şi operează ȋn peste 90 de țări.
Ȋn Romania, Syngenta şi-a deschis porțiile ȋn anul 2002, iar astăzi aici lucrează o echipa de 90 de oameni dedicați toți scopului nostru de a „Elibera potențialul plantelor” oferind soluții care integrează şi leagă oamenii, agricultura, tehnologia, punând ȋn centrul atenției nevoile fermierului.

În întreaga lume, şi în România specialiștii Syngenta fac cercetări pe o gamă largă de culturi, în condițiile locale, împărtășind experiența lor la nivel global. 5000 de angajați sunt implicaţi direct, la nivel global, în cercetare pentru a aduce pe piaţă cele mai noi si sigure produse.
Syngenta comercializează două tipuri principale de produse: semințe și produse de protecția plantelor. Acestea sprijină fermierii la nivel mondial în creșterea cantității și calității recoltelor lor. Vânzările grupului Syngenta în anul 2013 au fost de 14.7 miliarde de dolari la nivel de grup.

https://www.syngenta.ro/

32
produse

Takii Seeds

Takii a fost înființată în 1835, începând de la un magazin de semințe, comercializand semințe de legume locale din Kyoto. Dl. Jisaburo Takii, care era cunoscut ca un fermier muncitor, a început să producă și să distribuie semințe de calitate, care a fost chiar începutul companiei Takii.

Kyoto a fost o capitală veche unde diferite soiuri de legume din alte zone au fost adunate și prezentate familiei imperiale și conducatorilor de temple. Astfel, Kyoto a devenit unul dintre centrele industriei de semințe din Japonia.

În 1920, Takii a început să exporte semințe în străinătate, iar după 1926 și-a înființat divizia internațională.

După al doilea război mondial, Takii a dezvoltat semințe de calitate, creând noi rețele de distribuție și noi modalități de promovare, determinând recunoașterea sa ca fiind una dintre cele mai importante companii din industria semințelor.

25
produse

Valagro

VALAGRO - Italia este unul din principalii producatori mondiali de fertilizanti, biostimulatori si microelemente chelate, pentru nutritie vegetala. Fertilizantii solubili de tip N:P:K cu microelemente sunt fabricati din materii prime de inalta calitate (fara elemente nocive ca sodiu sau clor) in diferite rapoarte pentru a asigura o nutritie eficienta in toate stadiile de dezvoltare a culturilor de camp, sere sau solarii. Formularile speciale ale biostimulatorilor ca , MEGAFOL, , KENDAL, respectiv a compusilor cu microelemente cum ar fi: BOROPLUS, CALBIT C asigura o nutritie echilibrata tuturor culturilor permitand obtinerea unor recolte timpurii, bogate si de calitate.

15
produse

Vilmorin

VILMORIN – MISIUNE A EXCELENTEI VILMORIN este o filiala a lui VILMORIN CLAUSE & CIE membru al grupului Limagrain. Incă de la crearea sa, acum 250 de ani, VILMORIN a produs seminţe de legume de înaltă performanţă pentru întreaga lume. Lucrând cu o tehnologie avansată şi având o activitate de cercetare puternică şi adaptabilă, VILMORIN aduce întotdeauna un răspuns corect şi precis la aşteptările şi cererile pieţei oriunde în lume. Aceasta face din VILMORIN un furnizor de referinţă pentru seminţe de legume în toate cele peste 100 de ţări în care este prezent. In fiecare an VILMORIN introduce, în medie, 25 de tipuri noi de seminţe, nu doar crescându-le capacitatea, ci selectând varietăţile cele mai căutate ca să răspundă cerinţelor de sol şi climă corespunzătoare zonei geografice a fiecărei pieţe.

51
produse

Yara

Cunoștințe, produse și soluții Yara, ajută la dezvoltarea fermierilor, distribuitorilor și a afacerile clienților industriali în mod profitabil și responsabil, protejând în același timp resursele Pământului, hrană și mediu. 

Fondată în 1905 pentru a rezolva foametea în curs de dezvoltare în Europa, Yara are o prezență la nivel mondial, cu mai mult de 15.000 de angajați și vânzări la mai mult de 150 de țări.

http://www.yara.ro/

9
produse

Yuksel Seed

Yuksel Seeds Inc Co este o companie de cercetare și producție de semințe din Turcia care a lucrat la îmbunătățirea soiurilor de legume hibride. Compania noastra a fost distinsa cu "Certificatul Fundatiei Cercetatorilor Seminari" de catre Ministerul Agriculturii din Turcia. Yuksel Seeds Inc Co este cea mai mare companie de hibridare a legumelor din Turcia, care precizează în principal soiuri de roșii, ardei, vinete, castraveți, pepene galben și pepene verde. 

În prezent, compania Yuksel detine 5 stații de cercetare și de hibridare, pe lângă 210 de hectare de teren. O suprafață de 110 hectare de teren este utilizată pentru a găzdui mai multe sere utilizate pentru reproducere. Compania noastră a dezvoltat soiuri de legume hibride de înaltă calitate prin diferite programe de reproducere de peste 30 de ani și va continua să o facă în viitor. Soiurile au fost crescute și produse exclusiv de Yuksel Seeds Inc Co. Soiurile noastre de producție ridicată, rezistente la boli și calități ridicate de adaptabilitate a mediului vor asigura toate cerințele dumneavoastră. Credem că soiurile noastre de înaltă calitate vor fi de cea mai mare importanță. Vă mulțumim pentru interesul, eforturile și contribuțiile voastre.

44
produse

ZKI

Firma ZKI Semințe, este o societate comercială înființată în anul 2004 care reprezintă Institutul de Cercetare Legumicolă din Ungaria, ca și obiect principal de activitate având ameliorarea, producerea și ambalarea semințelor de legume de calitate superioară.

În paleta ZKI puteți găsi peste 200 de soiuri şi hibrizi înregistrați, care pot fi împărțiți în trei categorii mari: semințe profesionale, semințe microambalate ( hobby) și o gamă diversificată destinată pentru industrializare.

Pentru mulți specialiști şi producători sună cunoscut numele ZKI, deoarece firma este una importantă când vine vorba despre ameliorarea și producerea semințelor de calitate, sau despre experiența noastra de peste 60 de ani în domeniul cercetarii.

Astfel firma ZKI Semințe stă la dispoziția Dvs. cu un sortiment bogat de semințe, având posibilitatea de a pune la dispoziție semințe care satisfac cerintele clienților din orice zonă a țării.

Fiind o companie dinamică ZKI are ca scop principal ameliorarea și dezvoltarea unei vaste varietăți de material semincer de primă calitate, potrivită pentru o piață în stare de dezvoltare, cum este și piața română.

Astfel toate activităţile noastre sunt bazate pe comunicarea continuă cu producătorii de legume, prin testări şi loturi demonstrative, ajungând astfel la ameloirarea hibrizilor ceruţi de piața română, care corespund cerinţelor climatice şi sunt conforme cu aspectul comercial cerut de consumatori.

31
produse
☏ 0746060416