RON
  • USD
  • EUR
  • RON

Coșul meu

0 produse

Filtre

Preț

6Lei - 347Lei
Prima pagină Producători

Agrosel

Filtre

Agrosel

AGROSEL S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1998. Încă de la început, prin comercializarea de seminţe cu valoare culturală şi biologică ridicată, compania şi-a propus să contribuie la redresarea sectorului legumicol din România.

Azi, cu o experienţă de peste 15 ani în prelucrarea, crearea şi comercializarea seminţelor de legume şi flori, destinate atât grădinăritului amator (produse microambalate), cât şi consumului profesional (producători/cultivatori) – AGROSEL este leaderul de piaţă al segmentului de seminţe microambalate din România.

Misiunea noastră este menţinerea soiurilor tradiţionale din România, Ungaria şi Bulgaria prin ameliorare conservativă, cât şi crearea continuă de noi varietăţi prin ameliorare creativă. Ca urmare a unor investiţii susţinute, AGROSEL deţine cea mai modernă şi performantă platformă din industria seminţelor de legume din România, ce se întinde pe o suprafaţă de 50.000 mp, în Câmpia Turzii.

AGROSEL este singurul producător local de seminţe de legume care dispune de toate echipamentele şi tehnologia necesară pentru dezinfectarea, calibrarea, tratarea şi dozarea numerică a seminţelor.

Având în vedere potenţialul oferit de segmentul produselor profesionale, începând cu anul 2004 am iniţiat ameliorarea unor varietăţi noi pentru piaţa profesională de legume.

Soiurile sunt ameliorate în condiţiile agroclimatice din România, care astfel se adaptează la condiţiile de cultură ale cultivatorilor din ţară. În toţi aceşti ani, aproape 100 de varietăţi au fost ameliorate, înregistrate şi brevetate în Catalogul Oficial al soiurilor de plante din Uniunea Europeană.

49

produse

Produse

Pagina 1 din 2
«1 2»
☏ 0746060416